Unde Mergem? Episodul 14 – Bluza Romaneasca

» Stiti deja ca fiecare popor are obiceiurile lui, mancarurile lui, hainele lui. Simtim un fior placut cand vedem prin lume o bucatica din Romania. Pentru ca-i a noastra. Pentru ca suntem legati de acest pamant romanesc intr-un fel pe care nu-l putem explica.
» Femeia romanca si-a facut hainele frumoase: a cusut pe ele flori, culori, simboluri de belsug sau de alungare a duhurilor rele. Hainele si insemnele lor aratau comunitatea din care faceau parte oamenii care le purtau, precum si situatia lor materiala.
» IA este camasa femeiasca din costumul traditional romanesc. Pe 24 iunie este Ziua universala a IEI. Chiar daca nu aveti la indemana o IE ca s-o purtati, ganditi-va macar la costumul popular romanesc si la traditiile noastre. Atunci gand cu gand se va intalni si vom simti cu totii ROMANITATEA, oriunde ne-am afla, oriunde ne-ar fi dus viata prin lume.
Urmareste episoadele viitoare UNDE MERGEM ca sa stii ce locuri minunate poti vedea in Romania alaturi de DUO #RENTACAR! #VACANTAINROMANIA #INCHIRIERIAUTOBUCURESTI #INCHIRIERIAUTOIASI #INCHIRIERIAUTOCLUJ

Poti rezerva o masina de inchiriat accesand acest link.

Leave a Reply

Your email address will not be published.