Unde Mergem? Episodul 11 – Poiana Narciselor de la Vad-Sercaia

» Nu v-ati saturat sa tot auziti ca romanii sunt infractori si ca Romania e o tara de nimic? Si noi. Haideti sa redescoperim Romania si pe romani!
» Sa dam o fuga pana in Poiana Narciselor de la Vad-Sercaia, jud.Brasov! In fiecare an, in preajma zilei Sf.Constantin si Elena, aici are loc Festivalul Narciselor. Anul acesta ne putem bucura de mirosul narciselor pe 24 mai (si nu numai), cand Rezervatia Naturala Dumbrava Vadului este in sarbatoare. Mirosul florilor se simte de la sute de metri distanta.
» Sa nu va faceti planuri „ascunse”, pentru ca este interzis culesul narciselor. Si cositul ierbii. Bucurati-va de ele acolo. Accesul se face pe DN1 Brasov-Codlea-Persani-Sercaia, apoi de la Sercaia pe DN73A, pana in satul Vad si de aici incă 3 kilometri pe DC 107 C, drum asfaltat. Merita!
»Daca ajungeti in zona, puteti vizita satul Ohaba unde exista cea mai veche moara cu apa functionala din Romania. Are inca piesele originale si 140 de ani vechime.
Urmareste episoadele viitoare UNDE MERGEM ca sa stii ce locuri minunate poti vedea in Romania alaturi de DUO #RENTACAR! #VACANTAINROMANIA #INCHIRIERIAUTOBUCURESTI #INCHIRIERIAUTOIASI #INCHIRIERIAUTOCLUJ

Poti rezerva o masina de inchiriat accesand acest link.

One thought on “Unde Mergem? Episodul 11 – Poiana Narciselor de la Vad-Sercaia

  1. أنابيب الطين في العراق في مصنع إيليت بايب، نفخر بتقديم أنابيب الطين عالية الجودة، وهي حل موثوق لاحتياجات البناء التقليدية والحديثة في العراق. تشتهر أنابيب الطين لدينا بمتانتها ومقاومتها للظروف البيئية القاسية، ودورها في مشاريع البنية التحتية المستدامة. يتميز مصنع إيليت بايب كأحد أفضل وأوثق المصنعين في العراق، حيث يقدم أنابيب الطين التي تلتزم بالمعايير الصناعية الصارمة. لمزيد من المعلومات حول أنابيب الطين وغيرها من منتجاتنا، قم بزيارة موقعنا على الإنترنت: elitepipeiraq.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.