Unde Mergem? Episodul 10 – Castelul Bran

»Daca e frig si ninge, adica daca e iarna, nu inseamna ca vacantele noastre in natura sunt compromise. Expresia „Fiecare anotimp are frumusetea lui” este pe cat de banala, pe atat de adevarata.
»O joaca cu copiii (sau fara ei) de numai jumatate de ora in curtea casei sau langa bloc este suficienta ca sa ne umple sufletul de bucurie; nemaivorbind de crearea fratelui nostru mai rece, omul de zapada.
»Cand reusim sa vedem si alte peisaje minunate de la noi din tara, deja e lucru mare. Un astfel de peisaj il constituie si comuna Fundata, din Culoarul Rucar-Bran. Comuna cu cea mai mare altitudine din Romania, 1360m, are deschidere spre Muntii Piatra Craiului si Muntii Bucegi. La cateva zeci de kilometri, inspre Brasov, se afla Castelul Bran.
»O alta comuna unicat este comuna-muzeu Ciocanesti, din judetul Suceava.Cele mai multe gospodarii au sculptate pe fatadele caselor motive traditionale nationale. Chiar daca Festivalul Pastravului a fost in august, sigur se mai gaseste vreo bucatica afumata si pentru sarbatorile din iarna.
Urmareste episoadele viitoare UNDE MERGEM ca sa stii ce locuri minunate poti vedea in Romania alaturi de DUO #RENTACAR! #VACANTAINROMANIA #INCHIRIERIAUTOBUCURESTI #INCHIRIERIAUTOIASI #INCHIRIERIAUTOCLUJ

Poti rezerva o masina de inchiriat accesand acest link.

Leave a Reply

Your email address will not be published.