Unde Mergem? Episodul 9 – Partii din Romania

» A venit si iarna! Mai incet, mai mult cu ploaie si vant decat cu zapada, dar a venit. Asta inseamna ca si sfarsitul anului este aproape. Din fericire, sfarsitul de an, ca si inceputul lui, vine intotdeauna cu zile de sarbatoare. Si, de la anul, vom avea inca o zi libera, 24 ianuarie.
» De muncit, muncim nu muncim, dar la sarbatorit si la stat degeaba nu pierdem ocazia, ca si de asta ne numim romani! Suntem convinsi ca o sa mancati tot felul de bunatati, de la sarmale si tochitura pana la carnati si racituri. Dar ce spunem noi? In ultimii ani ne-am obisnuit si cu alte gusturi sa ne umble prin farfurii: somon pregatit si invartit intr-o multime de feluri, fructe de mare sau branzeturi fine venite tooocmai din Franta.
» Daca tot aveti ceva timp liber, noi zicem sa respirati niscavai aer tare de munte, sa mearga mai bine o tuica fiarta. Pentru cei care stiu ce e acela schiat, spunem ca, pe langa partiile cunoscute de la Vatra Dornei, Sinaia, Busteni, Poiana Brasov, e bine de vazut si locuri mai putin mediatizate, ca Arieseni-Alba, Valiug – Caras-Severin sau Harghita Bai.
Urmareste episoadele viitoare UNDE MERGEM ca sa stii ce locuri minunate poti vedea in Romania alaturi de DUO #RENTACAR! #VACANTAINROMANIA #INCHIRIERIAUTOBUCURESTI #INCHIRIERIAUTOIASI #INCHIRIERIAUTOCLUJ

Poti rezerva o masina de inchiriat accesand acest link.

Leave a Reply

Your email address will not be published.