Unde Mergem? Episodul 8 – Rezervatia 12 Apostoli (Muntii Calimani)

E prea frumos afara ca sa stam inchisi intr-un apartament de bloc sau, in sfarsit, fiecare dupa posibilitati…
» Rapa Rosie! O minunatie a naturii! O gasesti langa orasul Sebes, judetul Alba. Nu s-ar zice ca doar pamantul singur, fara flori, fara arbori, ar putea forma o atare frumusete. Dar totusi exista: o alternanta de argile rosii, gresii cenusii si rosii, gresii albe friabile, marne rosii-caramizii, marne calcaroase albe. Prea multa geologie! E peisaj frumos si gata! Totusi, a nu se confunda cu Rezervatia naturala Rapa Rosie din judetul Vrancea, care e alta splendoare de la noi din tara!
» Buuun! Daca iti place natura si, mai ales, muntele, mai avem o idee pentru tine: Rezervatia celor 12 apostoli. Se afla in apropierea orasului Vatra Dornei, in Muntii Caliman.
» Sa presupunem ca nu te poti desprinde de oras, din diferite motive. Nu intra in panica! Daca te gasesti la Tulcea, du-te sa vezi Acvariul. Daca te-a prins timpul la Falticeni, trebuie neaparat sa treci pe la Muzeul Apelor, iar daca esti la Harlau, n-o sa fii iertat de nu gusti ceva de la Muzeul Viei si Vinului. La Baia Mare te asteapta Muzeul de Minerale. Sa nu-ti faci griji cum ca in aceste orase n-ai sa intalnesti si mall-uri sau locuri unde iti poti cheltui temeinic banii. Suntem convinsi ca pe acestea ai sa le descoperi si singur, fara ajutorul nostru.
Urmareste episoadele viitoare UNDE MERGEM ca sa stii ce locuri minunate poti vedea in Romania alaturi de DUO #RENTACAR! #VACANTAINROMANIA #INCHIRIERIAUTOBUCURESTI #INCHIRIERIAUTOIASI #INCHIRIERIAUTOCLUJ

Poti rezerva o masina de inchiriat accesand acest link.

Leave a Reply

Your email address will not be published.