Unde Mergem? Episodul 2 – Statuia lui Decebal

Nu, nu exageram ! Romania este printre putinele tari din lume in care componentele teritoriului se imbina atat de armonios. Speram ca iti vei face timp sa-ti bucuri ochii si sufletul de privelistile pe care le ofera Marea Neagra, Dunarea sau Muntii Carpati.
Orasele mari, alaturi de numeroasele avantaje economice pe care le au, apar ca o ambianta asemanatoare desertului de piatra din cauza betonului, asfaltului, metalelor, a prafului fin ce pluteste in aer, a gazelor de esapament.
Poate inca nu ai vazut vulcanii noroiosi de la Pâclele Mari–Buzau sau singurul muzeu de chihlimbar (Colţ –Buzau) din sud-estul Europei. Dar Focul viu, rezervatie geologică aflata la 37 km de Focsani?
Cazanele Mari si Mici din Defileul Dunarii (judetul Mehedinti) infrumuseteaza limita dintre Romania si Serbia. Tot aici se gaseste, sapat in stanca, chipul lui Decebal cu dimensiuni impresionante.
Stiai ca in localitatea Ponoarele, pe drumul care leaga Târgu Jiu de Drobeta Turnu Severin se gaseste unicul pod natural circulat din Romania si al doilea ca marime din Europa, Podul lui Dumnezeu?
Urmareste episoadele viitoare UNDE MERGEM ca sa stii ce locuri minunate poti vedea in Romania alaturi de DUO #RENTACAR! #VACANTAINROMANIA #INCHIRIERIAUTOBUCURESTI #INCHIRIERIAUTOIASI #INCHIRIERIAUTOCLUJ

Poti rezerva o masina de inchiriat accesand acest link.

Leave a Reply

Your email address will not be published.