Unde Mergem? Episodul 1 – Museum of Senses Bucuresti

Salut!

Astăzi noi cei din echipa DUO Rent a Car, ne-am gândit să începem o nouă serie interesantă intitulată “Unde mergem?”în care dorim să promovăm România și valorile ei dar și toate locurile frumoase și inedite care merită vizitate.

Vom începe așadar cu”Museum of Senses” din București, aflat în incinta AFI Palace Cotroceni, Bulevardul Vasile Milea 4.

 

Museum of Senses este un concept nou în țara noastră dedicat științei și percepției umane asupra senzațiilor exterioare, care vă va purta într-o călătorie a tuturor simțurilor. Veți descoperii că nu tot ceea ce vă înconjoară este ceea ce pare și toți receptorii senzoriali vă vor fi puși la încercare.

 

 

În acest loc puteți vă puteți distra în turul organizat, puteți descoperii informații interesante depre cum funcționează corpul uman atunci cand receptioneaza informatiile de la receptori iar expresia “nu tot ce zboară se mănâncă” va căpăta un nou sens.

 

 

 

Urmează ca auzul, văzul dar și mirosul să vă fie puse la încercare de-alungul turului și să pășiți dintr-o lume în alta în doar câțiva pași sau chiar să descoperiți secretele patului de cuie.

Prețul unui bilet este 35 lei pentru un adult, 25 de lei pentru copii cu varste intre 5 și 15 ani iar pentru familii prețul este de 90 de lei.

Muzeul este deschis vizitatorilor de luni până vineri de la ora 12:00 până la ora 21:00,sâmbătă si duminica de la ora 10:00 până la ora 21:00.

Recomandăm pentru vacanța dumneavoastră să închiriați una din mașinile noastre și să mergeți să vizitați acest loc extraordinar apoi să împărtășiți cu noi experiența dumneavoastră.

3 thoughts on “Unde Mergem? Episodul 1 – Museum of Senses Bucuresti

  1. You made some clear points there. I looked on the internet for the topic and found most guys will go along with with your blog. Coleman Aldi

  2. At this moment I am going away to do my breakfast, once having my breakfast coming over again to read further news. Olen Rutter

Leave a Reply

Your email address will not be published.